Nieuwsberichten

In de recurveklasse heeft het team bestaande uit John, Paul en Roger de tweede plaats op het  podium gehaald – een absolute topprestatie! Nadat in de halve finale spectaculair werd gewonnen van het team van de Verenigde Staten, bleek Groot-Britannie in de zinderende finale toch te sterk. Maar met het behalen van deze zilveren plak heeft dit team een prestatie neergezet om ongelofelijk trots op te zijn!

Roger wist door te dringen tot de kwartfinales van de individuele recurvecategorie! Hij behaalde uiteindelijk een 4e plaats.

In de voorrondes van individuele novice categorie (waar 71 schutters deelnamen) heeft Wesley bovendien een mooie 9e plaats behaald en is Rodney geëindigd op plaats 54. Ook zij kunnen dus zeer tevreden zijn op hun behaalde resultaten!

Invictus Games finale team

Het recurveteam in actie

De Britse prins Harry, initiatiefnemer van de Invictus Games, sprak tijdens de openingsceremonie zijn bewondering uit voor alle atleten. “Velen van jullie hebben een lange weg afgelegd na jullie verwondingen. Hier aan de start verschijnen is al een overwinning op zich. Jullie verhalen emotioneren en inspireren ons. Jullie laten zien dat alles mogelijk is.”

Kijk voor meer informatie, foto’s en weblogs van de deelnemers op deze pagina van Defensie. Alle uitslagen kun je hier bekijken.